LAUTARO TISSERA FAVALORO

Música Argentina a Guitarra

Aquest projecte neix amb la idea de mostrar una nova generació de guitarristes, intèrprets i compositors de música Argentina. La inquietud de generar un repertori de guitarra solista integrat per ritmes com el tango, la milongas i el folklore Argentí. el porta a recopilar les obres més representatives del repertori popular. Arribat un moment de canvi on el valor de la creació ha de ser ofert a tota la societat en el seu conjunt és necessària la difusió d'aquestes obres artístiques per generar nous espais de expressió i interès. En aquest marc el concertista ofereix un concert que va des de la música més profunda de l'urbà Buenos Aires fins a les expressions musicals que abasten les danses argentines.

Es un dels guitarristes virtuosos més destacats del tango i la música  argentina.  Actua regularment a festivals de tot Europa, Àsia, Amèrica del Sud i el Carib. Ha gravat a l'Orquestra de Tango, a Trio, Duo o com Solista.

MARTIN ESPADA

"De Sur a Sur"

Guitarrista professional de Buenos Aires  (Argentina) i actualment residint a Sevilla ens presenta el seu àlbum recentment publicat de música per a guitarra amb composicions de la seva autoria i altres peces de compositors llatinoamericans tals com Egberto Gismonti i Sergio Assad. L'àlbum rep el nom "De Sur a Sur" i conté nova música per a guitarra amb influència sud-americana. 

A més d'actuar regularment a Amèrica i Europa, ha participat en l'enregistrament de diverses produccions discogràfiques: «Quinteto Rovirado» (2019) dedicat a la música del compositor argentí Eduardo Rovira, "A todo Piazzolla" (2021) amb obres originals per a guitarra i flauta travessera de Piazzolla en homenatge al centenari del seu naixement i «Tango Diablo» (2022/en procés) amb obres per a quartet de guitarres de nous compositors de tango i música urbana argentina.

LAUTARO TISSERA FAVALORO, MARTIN ESPADA, Música argentina

Concert compartit

12 maig | 20h

Centre Cívic Sant Narcís, Girona

Taquilla inversa